Ny genbrugsbutik i Hornsyld – frivillige søges !

Kirkens Korshær åbner en genbrugsbutik i Hornsyld i et samarbejde med bostedet Sønderparken i Hornsyld. Kirkens Korshær overtager de lokaler på Apotekerbakken i Hornsyld, hvor der har været drevet købmandsbutik i mange år. Lokalerne overtages i december og åbner som genbrugsbutik den 1. februar næste år.

Det er et projekt med flere formål, blandt andet vil genbrugsbutikken blive en god arbejdsplads for Sønderparkens beboere, økonomisk overskud til gavn for hjemløse og ikke mindst de miljømæssige gevinster ved genbrug. Det bliver Kirkens Korshærs frivillige, der fortrinsvis skal drive butikken.  Kirkens Korshær og bostedet Sønderparken holder i den anledning et informationsmøde på Sønderparken i Hornsyld torsdag den 15. oktober kl. 19.00, – hvor alle interesserede kan komme og høre mere om projektet og eventuelt melde sig som frivillig.