Indsamling til julegaver til indsatte i Enner Mark Fængsel – og til deres børn.
Kirkens Korshærs varmestue i Horsens blev i sin tid startet, fordi gode kræfter syntes, at der skulle være et godt sted, hvor løsladte fanger kunne gå hen, som alternativ til værtshusene. Et sted, hvor man var velkommen og blev mødt med varme og omsorg. Her var der nogen, der ville de løsladte fanger det godt og kunne hjælpe dem på rette vej.
Nu, 35 år senere, er det stadig det, der er kernen i varmestuearbejdet. Vi har dagligt besøg af ca. 35 mennesker, som er plaget af hjemløshed, misbrug, psykisk sygdom og ensomhed. ”Kirkens Korshær er der, hvor ingen andre er”, og alle er velkomne uanset baggrund og fortid.
Vi holder traditionel juleaften på varmestuen med alle de brugere, der ønsker at deltage og i den forbindelse går vores tanker også til de indsatte i Enner Mark Fængsel ved Horsens.
Kirkens Korshær ønsker at sende en julehilsen og en lille gave til de indsatte. Vi ønsker, at de skal vide, at der er nogen, der tænker på dem og at de er velkommen på varmestuen, når de bliver løsladt.
Der sidder forhærdede kriminelle i fængslet og mennesker som du og jeg, som i et øjebliks desperation og afmagt har begået deres livs fejltagelse, som de og deres familier kommer til at bøde for resten af livet. Udover offeret, som det gik ud over, er der også andre ofre, ikke mindst de indsattes børn, som må undvære deres far eller mor i mange år.
Foreningen SAVN hjælper de indsattes børn ved forskellige aktiviteter og arrangementer. En del af de indsamlede midler går til SAVNS vigtige arbejde.
Bag indsamlingen står Jesper Dupont Birkler, fængselspræst i Enner Mark, Carl og Ingeborg Lomholt, tidligere fængselspræst og organist i statsfængslet Horsens og Kirkens Korshær i Horsens
Du kan støtte indsamlingen via Mobilepay 19384, via Sparekassen Kronjylland. Kontonr: 6193 0008697809 eller via facebooksiden KIRKENS KORSHÆR HORSENS. Skriv JULEGAVER
På forhånd tak!