Frivillig søges til vores tøjbutik

Vi tilbyder fællesskab og spændende udfordringer !  Har du mod på nye udfordringer i en hverdag fyldt med forandringer ? Har du et ønske om at gøre en forskel ved at lave frivilligt arbejde ? Vi har et godt fællesskab, hvor alle er engagerede og brænder for den gode sag. Samtidig har vi en uformel og humoristisk omgangstone.

Opgaverne i Tøjbutikken er mange og afvekslende – blandt andet

*  Kundebetjening og kassearbejde

*  Sortering og klargøring af varer

*  Prismærkning og prissætning

*  Vinduesdekoration og udstillinger i butikken

Der er mulighed for individuelle aftale om opgavefordeling og arbejdsområder.  Lige nu mangler vi dig som frivillig onsdag formiddag, men er der en anden dag, der passer dig bedre, så snakker vi om det.

I Kirkens Korshær er vi optaget af at hjælpe udsatte mennesker. Det er folk, der er kommet i klemme på forskellig vis. Livet er ikke altid nemt. I Kirkens Korshær møder vi mennesker i øjenhøjde – også når de ligger ned. Du kan læse mere om os på vores hjemmeside,  www.horsens.kirkenskorshaer.dk

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så ring til Kirstine Madsen på tlf. 7561 3977  eller send en kort ansøgning pr. email:  horsens@kirkenskorshaer.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Se yderligere oplysninger om organisationen på www.kirkenskorshaer.dk