Genbrugsbutikken – Spedalsø 66, Horsens

Ring til os på 7561 0002 eller til vores chauffør 40 93 26 08 Åbningstider: Mandag - fredag kl. 10.00 - 17.00 Lørdag kl. 10.00 - 14.00

Genbrugbutik

En stor del af de penge, det koster at udføre Kirkens Korshærs arbejde, kommer fra genbrugsbutikkerne. Dette kan kun lade sig gøre, fordi betænksomme medborgere afleverer deres aflagte tøj, møbler og andre ting i de forskellige butikker. Til gavn for dem, der kan købe en billig sofa, men også til gavn for det sociale hjælpearbejde i Kirkens Korshær – Horsens.

KK flyttebil

Vi har mulighed for at hente møbler og andet, som kan sælges i butikken, men vær opmærksom på, at der kan være ventetid !

Ring gerne direkte til vores chauffør på tlf. 40 93 26 08 og aftal en

tid for afhentning.

Vi har mulighed for at hente møbler og andet, som kan sælges i butikken -

Ring gerne til vores chauffør på tlf. 40 93 26 08 og aftal en tid for afhentning.